Nyheter

Bli medlem!

Du kan hjälpa till och påverka Lanthandelns framtid genom att bli medlem i föreningen som driver affären; Huaröd Invest Ekonomisk förening, medlem blir du genom att betala en avgift om 2500:- för detta så får du rösträtt på föreningens årsstämma och bidrar dessutom ekonomiskt till affären. Vi kommer utöver detta ge möjligheter till olika sponsringspaket framöver.
Lättast gör du detta i affären genom att prata med personalen.

HEMLEVERANS!

På grund av Corona-virusets spridning uppmanas människor som drabbats av sjukdomen eller fått symptom att självisolera sig. På samma sätt isolerar sig också många som tillhör en riskgrupp, det vill säga riskerar att få allvarliga symptom om de skulle bli sjuka. Att hålla sig hemma bottnar i ett kollektivt omhändertagande, där vi bryr oss om varandra och inte utsätter riskgrupper för smittan, men det innebär också stora svårigheter för den enskilde som drabbats. Människor i karantän uppmanas exempelvis att inte gå och handla.
Därför behöver vi hjälpas åt!

Kan du tänka dig hjälpa till? Det finns en grupp på Facebook: Granne till granne Huaröd, gå med i den!

Här kommer vi samordna så att mat från affären i Huaröd körs ut till folk som befinner sig i riskgruppen och därför inte själva ska gå till affären.

Personer som behöver saker handlade till sig ringer till Huaröds Lanthandel.
Varorna levereras på eftermiddagen kvällen
Volontärer kör ut varorna till den som beställt.

Vi hjälps åt i byn.

1. Ring till Huaröds Lanthandel för att beställa varor.
Telnr: 010-1992103 eller info@huarodslanthandel.se
Öppet månd – fred 09.00-18.00 lördag 09.00-14.00
söndag 10.00-12.00

2. Huaröds Lanthandel packar dina varor.
3. En person (volontär) från byn betalar varorna och kör ut dom till dig.
4. Du betalar till den personen som kör ut varorna, genom att se kvittot och betala den personen antingen kontant eller via swish.

Genom att betala i efterhand till en person som redan betalt till affären så kommer ingen kunna bli lurad och eller känna sig osäker på hjälpen.

Det går även bra att skriva här om du behöver nåt från en annan plats än affären i Huaröd så kan den som vill hjälpa svara här.

Tillsammans är bäst!